Leader Pohjoisin Lappi ry:n uusi toiminnanjohtaja on valittu

Leader Pohjoisin Lappi ry haki uutta toiminnanjohtajaa edellisen johtajan siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. Toiminnanjohtajan tehtävää haki 14 henkilöä. Leaderin hallitus valitsi kokouksessaan 15.9. tehtävään Johanna Mikkolan Sodankylästä. Varalle valittiin Maria Kiviniemi Kemijärveltä.

Johanna Mikkola on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Hänellä on pitkä kokemus yrittäjyydestä, esimiestehtävistä ja hankkeista. Varalle valittiin kemijärveläinen Maria Kiviniemi, joka on koulutukseltaan agrologi AMK ja työhistoria koostuu erityisesti hankealan tehtävistä. Muiden hakijoiden nimet saa tiedoksi Leaderin toimistolta.

Johanna aloittaa tehtävässään 16.10.2023.

Onnittelut Johannalle ja tervetuloa töihin!