Haemme yrityspalvelu-neuvojaa Ytyä yrittäjyyteen -hankkeeseen

Kiinnostaako sinua yrittäjyys? Oletko asiakaspalvelualtis, esiintymistaitoinen, oma-aloitteinen ja viihdyt tietotekniikan parissa? Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän yritystoiminnan parissa. Työtehtäviisi kuuluu oppilaitosyhteistyössä innostaa nuoria yrittäjyyteen, sparrata yrittäjyyttä suunnittelevia ja avustaa liiketoimintasuunnitelmien ja rahoitushakemusten tekemisessä (erityisesti Leader-hankkeiden valmistelu).

Yrityspalveluneuvojalta edellytetään:

  • paikallisten elinkeinojen liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista
  • hyviä viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja
  • eri rahoituskanavien tuntemusta niin alkavalle kuin toimiville yrityksille
  • hyviä IT-taitoja
  • tehtävään soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa

Lisäksi eduksi katsotaan paikallistuntemus ja hyvät projektinhallintataidot.

Työtehtävä on määräaikainen. Aloitus mahdollisimman pian ja kesto 10 kuukautta (jatkoaika mahdollinen). Toimialue on Leader Pohjoisin Lappi ry:n toiminta-alue, mutta yritysneuvonnan osalta pääasiassa Itä-Lappi ja Sodankylän alue. Toimipaikka voi sijaita Itä-Lapissa tai Sodankylässä. Edellytämme oman auton käyttöä ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Laita avoin hakemuksesi toimipaikka- ja palkkatoiveella 14.11. klo 16 mennessä osoitteeseen maria.alatalo@pohjoisinlappi.fi. Lisätietoja Annika Kostamo annika.kostamo@pohjoisinlappi.fi tai p. 040 1349940. Pidätämme oikeuden palkata tehtävään sopivan henkilön myös kesken hakuprosessin.