Valintajakso päättyy 14.3.2024

Myös vuonna 2024 Leader Pohjoisin Lappi ry rahoittaa paikallistasolla syntyviä kehittämis- ja investointihankkeita, jotka edistävät Kahdeksan vuodenajan koti -strategian toteutumista. Strategian lisäksi lainsäädäntö ja erilaiset linjaukset määrittelevät, millaisia hankkeita voidaan rahoittaa.

Leader Pohjoisin Lappi ry on julkaissut vuodelle 2024 yleiset rahoitusohjeet. Tutustu rahoitusohjeisiin huolella, mikäli sinulla on hankeidea, johon aiot hakea rahoitusta Leaderilta. Olethan myös Leader-neuvojiin yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voimme auttaa sinua hankesuunnittelun alkuun!

Ota yhteyttä!

Henkilöstön yhteystiedot löydät näppärästi Yhteystiedot-sivulta.

Yritystukien osalta sinua neuvovat:

  • Utsjoki, Inari ja Sodankylä: Johanna Mikkola, toiminnanjohtaja
  • Kemijärvi, Salla, Pelkosenniemi ja Savukoski: Tiina Ylönen, yrityspalveluneuvoja
  • Voit myös ottaa yhteyttä käyttäen osoitetta yritystuet@pohjoisinlappi.fi

Yleishyödyllisten ja yhteistyöhankkeiden osalta sinua neuvovat:

  • Annika Kostamo, kehittämispäällikkö
  • Maria Alatalo, hanke- ja maksatusneuvoja
  • Voit myös ottaa yhteyttä käyttäen osoitetta hanketuet@pohjoisinlappi.fi

Valintajaksot

Valintajakson päättymisaika rajaa sen, missä kokouksessa aikaisintaan voidaan ottaa käsittelyyn hakujakson aikana vireille tullut hanke. Jos hanke on puutteellinen, niin se siirretään käsiteltäväksi myöhempään kokoukseen.

Vuoden ensimmäisen puolikkaan valintajaksot:

  • 1.2.–14.3.2024
  • 15.3.–30.4.2024
  • 1.5.–31.5.2024