Uusi valintajakso käynnissä 31.5.2024 asti

Maaliskuussa saimme ilouutisia pienhankkeiden osalta, kun niiden hakeminen avautui. Kaikki tukimuodot on siis haettavissa!

Tuttuun tapaan Leader Pohjoisin Lappi ry rahoittaa paikallistasolla syntyviä kehittämis- ja investointihankkeita, jotka edistävät Kahdeksan vuodenajan koti -strategian toteutumista. Strategian lisäksi lainsäädäntö ja erilaiset linjaukset määrittelevät, millaisia hankkeita voidaan rahoittaa.

Strategian ja lainsäädännön lisäksi rahoitettavia hankkeita Leader Pohjoisin Lappi ry on julkaissut vuodelle 2024 yleiset rahoitusohjeet. Tutustu rahoitusohjeisiin huolella, mikäli sinulla on hankeidea, johon aiot hakea rahoitusta Leaderilta. Olethan myös Leader-neuvojiin yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voimme auttaa sinua hankesuunnittelun alkuun!

Ota yhteyttä!

Henkilöstön yhteystiedot löydät näppärästi Yhteystiedot-sivulta.

Yritystukien osalta sinua neuvovat:

  • Sodankylä: Johanna Mikkola, toiminnanjohtaja
  • Utsjoki ja Inari: Kaisu Kotaniemi, yritysneuvoja
  • Kemijärvi, Salla, Pelkosenniemi ja Savukoski: Tiina Ylönen, yrityspalveluneuvoja
  • Voit myös ottaa yhteyttä käyttäen osoitetta yritystuet@pohjoisinlappi.fi

Yleishyödyllisten ja yhteistyöhankkeiden osalta sinua neuvovat:

Valintajaksot

Valintajakson päättymisaika rajaa sen, missä kokouksessa aikaisintaan voidaan ottaa käsittelyyn hakujakson aikana vireille tullut hanke. Jos hanke on puutteellinen, niin se siirretään käsiteltäväksi myöhempään kokoukseen.

Vuoden ensimmäisen puolikkaan valintajaksot:

  • 1.2.–14.3.2024
  • 15.3.–30.4.2024
  • 1.5.–31.5.2024