Kesätöitä Moskun erämaatilalla, hae 16.5. mennessä

Oletko kiinnostunut Lapin perinteistä ja erämaakulttuurista, vanhoista tarinoista ja porojutuista? Onko sinulla valmius toimia erämaisissa olosuhteissa? Jos vastauksesi on kyllä, tutustu alla olevaan työpaikkahakuun!

Haemme kahta kesätyöntekijää paikallismuseoon Sodankylään

Haemme kahta kesätyöntekijää, joiden tehtäviin kuuluu esineistön luettelointi, paikkaan ja esineisiin liittyvien tarinoiden taltiointi,  museon palveluista ja aukioloajoista viestiminen, vierailijoiden opastukset, paikallismuseon pihapiirin ja rakennusten hoitotyöt ja muut paikallismuseon kehittämiseen liittyvät tehtävät. Työ alkaa 17.6.2024 ja kestää kuukauden. Tehtäviin opastetaan ja työtehtäviä voidaan jakaa osaamisen mukaan.

Etsimme tehtävään oma-aloitteista 18–29-vuotiasta nuorta, jolla on ajokortti. Hakijalta odotetaan kiinnostusta Lapin paikallishistoriaa ja eräkulttuuria kohtaan, sometaitoja ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä perustason tietojenkäsittelytaitoa. Työtehtävään ei edellytetä aiempaa työkokemusta tai alan koulutusta. Työt tehdään pääasiassa parityöskentelynä 4 päivänä viikossa. Työ on osa-aikainen, 80 %. Työpäivistä voidaan sopia.

Työn tekeminen edellyttää oman auton käyttöä, sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Tehtävässä sovelletaan Avainta-työehtosopimusta. Kuukausipalkka on 1 800 €.

Työpaikka on Alaponkun tila, joka sijaitsee noin 20 km Lokan kylästä pohjoiseen. Tila on erämainen, joka tarkoittaa, että kohteessa ei ole juoksevaa vettä tai sähköjä. Paikallismuseon pihapiirissä myös netti toimii heikosti. Kesätyöntekijällä on mahdollisuus majoittua tilalla. Työn ohjauksesta vastaa Porisevat porstuat ja pohjoiset kulttuurimaisemat -hankkeen projektipäällikkö ja paikallismuseon isäntä.

Kerro hakemuksessa, miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja paikalliskulttuurista sekä miten tulet toimeen erämaatilalla. Kerro myös onko käytössäsi auto ja mitä sosiaalisen median sovelluksia osaat käyttää. Toimita työhakemuksesi viimeistään 16.5.2024 mennessä sähköpostitse annika.kostamo@pohjoisinlappi.fi. Lisätietoja Annika p. 040 134 9940.