Etsimme Kalaleader-aktivaattoria

Lapin kalaleader toimii elinkeinokalatalouden hyväksi ja kehittää elinkeinokalataloutta Inarin, Sodankylän, Kemijärven sekä Pellon kuntien alueilla. Kalaleaderin kautta voi saada rahoitusta elinkeinokalatalouden kehittämis- ja koulutushankkeisiin. Lapin Kalaleader toimii Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahastosta saadulla rahoituksella ja on hallinnollinen osa Leader Pohjoisin Lappi ry:n toimintaa.

Aktivaattorin pääasiallinen tehtävä on huolehtia Lapin Kalaleaderin kehittämisstrategian toteuttamisesta. Työ sisältää mm. kuntien, oppilaitosten ja yhdistysten aktivoimista kehittämishankkeiden ideointiin sekä yhteistyö muiden soveltuvien hankkeiden kanssa. Tehtävään kuuluu myös yrittäjien ja toimijoiden avustaminen myös muista rahastoista haettavien investointihakemusten laadinnassa sekä aloittavien yrittäjien auttaminen mm. liiketoimintasuunnitelmien tekemisessä.

Aktivaattorin tehtävä on osa-aikainen noin 70% työpanoksella. Työaika muodostuu aktivaattorin perustehtävistä sekä valtakunnallisessa Kalaleader-verkostossa työskentelystä.

Aktivaattorin työpiste sijaitsee Sodankylässä, Inarissa tai Kemijärvellä hakijan toiveen mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2024 ja kestää 31.12.2027 asti. Tehtävässä sovelletaan Avainta-työehtosopimusta ja 6 kk koeaikaa.

Työ edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, elinkeinokalatalouden ja hanketoiminnan tuntemusta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää ja aktiivista taitoa viestiä sekä kirjallisesti että suullisesti. Hakijalta edellytetään myös valmiutta toimia englannin kielellä kansainvälisissä hankkeissa. Lisäksi hakijalla tulee olla ajokortti, mahdollisuus oman auton käyttöön sekä valmius työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Eduksi luetaan yhteistyökyky sekä itsenäinen ja huolellinen työote.

Laita hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus 31.8.2024 klo 16:00 mennessä wilma.jokinen@pohjoisinlappi.fi

Lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtaja Johanna Mikkola, puh. 040 760 4108 johanna.mikkola@pohjoisinlappi.fi